Jättimäinen loppuunmyynti, alennus jopa 80 %
Monipakkauksista jopa 72 % alennusta

Käytä miesten alusvaatteita, joissa yhdistyvät hienostunut muotoilu ja mukava istuvuus. Joitakin kappaleita voit saada jopa suurella alennuksella. Joo: Katso, Smurffi! Katsokaa! Laadukkaat alusvaatteet kuuluvat jokaisen miehen vaatekaappiin. Älä tee kompromisseja valitessasi. Panosta todistettuihin materiaaleihin, joita ihosi rakastaa, sekä maai...

Käytä miesten alusvaatteita, joissa yhdistyvät hienostunut muotoilu ja mukava istuvuus. Joitakin kappaleita voit saada jopa suurella alennuksella. Joo: Katso, Smurffi! Katsokaa! Laadukkaat alusvaatteet kuuluvat jokaisen miehen vaatekaappiin. Älä tee kompromisseja valitessasi. Panosta todistettuihin materiaaleihin, joita ihosi rakastaa, sekä maailman ja Tšekin nimien todistettuihin tuotemerkkeihin. Onko sinulla jo laatikossasi Calvin Kleinin luksusmerkin alusvaatteita?

Suunnittelijoiden alusvaatteet miehille, jotka haluavat laatua

Yksiväriset alusvaatteet ovat perusasioita. Voit käyttää sitä missä tahansa tilaisuudessa. Se on tyylikäs, ajaton, huomaamaton ja saa sinut tuntemaan itsesi aina ammattilaiseksi. Esimerkiksi amerikkalainen tuotemerkki Tommy Hilfiger tarjoaa juuri tällaisia alusvaatteita miehille. Jos pidät enemmän tšekkiläisistä alusvaatteista, valitse nuori tšekkiläinen tuotemerkki Nedeto, joka on osa Trenýrkárna-yhtiötä. Sen valikoimasta löydät pääasiassa yksivärisiä vaatekappaleita tai yksivärisiä alusvaatteita, joissa on hienovarainen printti. Miesten alusvaatevalikoima sisältää kuitenkin myös hauskoja ja leikkisiä kappaleita. Esimerkiksi Styxin ja Dedolesin shortsit ja bokserit ovat todellinen ilo käyttää.


Mukavimmat alusvaatteet on valmistettu puuvillasta tai puuvillan ja elastaanin sekoituksesta. Elastaanin ansiosta puuvilla on joustavaa, joten alusvaatteet mukautuvat täydellisesti muotoosi. Puuvilla on luonnollinen materiaali, joka on miellyttävin ihollesi.

Näytä lisää

Suodata kategorian mukaan

Koko
Lisää... Vähemmän
Merkki
Lisää... Vähemmän
Monipakkaus
Lisää... Vähemmän
Väri
Lisää... Vähemmän
Materiaali
Lisää... Vähemmän
Tyyppi
Lisää... Vähemmän
Suodatin

Top

Parhaat myyjät

Parhaiten arvioitu

Uusimmat

Halvin

Kallein

2551-2580 3240 kohdetta 2551-2580:stä
sivulle
2551-2580 3240 kohdetta 2551-2580:stä