Jättimäinen loppuunmyynti, alennus jopa 80 %
Monipakkauksista jopa 72 % alennusta

Lapset rakastuvat iloisiin alusvaatteisiin. He valitsevat itse, minkä väriset tyttöjen pikkuhousut tai poikien shortsit he käyttävät päiväkodissa seuraavana päivänä. Ja jos hankit heille sukkia, joissa on leikkisiä kuvioita, voit jättää alusvaatevalmistelut taaksesi. Pikkuhousuja voi ostaa yksitellen, mutta myös kätevissä useamman kappaleen pakk...

Lapset rakastuvat iloisiin alusvaatteisiin. He valitsevat itse, minkä väriset tyttöjen pikkuhousut tai poikien shortsit he käyttävät päiväkodissa seuraavana päivänä. Ja jos hankit heille sukkia, joissa on leikkisiä kuvioita, voit jättää alusvaatevalmistelut taaksesi. Pikkuhousuja voi ostaa yksitellen, mutta myös kätevissä useamman kappaleen pakkauksissa.

Luonnonmateriaaleista valmistetut laadukkaat vauvan pikkuhousut

Lasten iho on erittäin herkkä. Olitpa sitten ostamassa pikkuhousuja tytöille tai boksereita pojille, tarkista ennen kaikkea valmistusmateriaali. Lasten alusvaatteet olisi valmistettava yksinomaan luonnonmateriaaleista. Tässä suhteessa parasta on puuvilla, joka on hypoallergeeninen ja siirtää hien täydellisesti pois kehosta. Tytöt voivat juosta aamusta iltaan värikkäissä pikkuhousuissa. Lasten värillisten pikkuhousujen ja värillisten alusvaatteiden ei pitäisi aiheuttaa iho-ongelmia. Kun valitset housujen leikkausta, keskity vyötärön ja lantion ympärillä olevaan kuminauhaan. Kuminauhat eivät saa leikata vauvan ihoa, mutta niiden on pidettävä alusvaatteet paikoillaan.

Näytä lisää

Suodata kategorian mukaan

Koko
Lisää... Vähemmän
Značka
Lisää... Vähemmän
Monipakkaus
Lisää... Vähemmän
Väri
Lisää... Vähemmän
Tšekkiläinen tuotemerkki
Lisää... Vähemmän
Materiaali
Lisää... Vähemmän
Tyyppi
Lisää... Vähemmän
Kumityyppi
Lisää... Vähemmän
Muut
Lisää... Vähemmän
Pikkuhousujen pituus
Lisää... Vähemmän
Suodatin

Top

Parhaat myyjät

Parhaiten arvioitu

Uusimmat

Halvin

Kallein

1-14 14 kohdetta 1-14:stä
1-14 14 kohdetta 1-14:stä