Jättimäinen loppuunmyynti, alennus jopa 80 %
Monipakkauksista jopa 72 % alennusta

Valkoinen on monipuolinen väri, jota on helppo yhdistellä. Siksi sinun ei pitäisi kaivata vaatekaapistasi valkoisia alusvaatteita. Valkoinen väri herättää hellyyden ja viattomuuden tunteita. Jos olet hellyyden ystävä, et saa jättää väliin valkoisia alusvaatteita. Mutta ole varovainen, minkä vaatteiden alla käytät sitä. Esimerkiksi kurkistavat va...

Valkoinen on monipuolinen väri, jota on helppo yhdistellä. Siksi sinun ei pitäisi kaivata vaatekaapistasi valkoisia alusvaatteita. Valkoinen väri herättää hellyyden ja viattomuuden tunteita. Jos olet hellyyden ystävä, et saa jättää väliin valkoisia alusvaatteita. Mutta ole varovainen, minkä vaatteiden alla käytät sitä. Esimerkiksi kurkistavat valkoiset rintaliivit ovat suuri rikkomus mustassa asussa. Käytä vain mustia alusvaatteita mustien vaatteiden alla.

Naisten valkoisten alusvaatteiden edut

Naisten valkoisten alusvaatteiden suurin etu on niiden neutraalius. Sitä arvostavat kaikki naiset, jotka rakastavat klassikoita, itsevarmuutta ja konventioita, jotka eivät tunne itseään kapinallisiksi eivätkä halua erottua joukosta. He ovat tyytyväisiä virtaukseensa. Entä jos haluat kokeilla hieman värejä? Valkoinen sopii kaikkien värien kanssa, joten seuraavaa väriä valitessasi et voi mennä pieleen. Kokeile yhdistää valkoiset stringit tai pikkuhousut hienovaraisen puuterin tai persikanväristen rintaliivien kanssa. Valkoisissa alusvaatteissa voit mennä ulos yhteiskuntaan, mutta myös urheiluun. Käytä valkoisia sukkia, pikkuhousuja ja urheilurintsikoita. Voit virittäytyä, vaikka hikoilisit kuntosalilla.

Näytä lisää

Suodata kategorian mukaan

Koko
Lisää... Vähemmän
Merkki
Lisää... Vähemmän
Monipakkaus
Lisää... Vähemmän
Väri
Lisää... Vähemmän
Materiaali
Lisää... Vähemmän
Tyyppi
Lisää... Vähemmän
Muut
Lisää... Vähemmän
Pikkuhousujen pituus
Lisää... Vähemmän
Suodatin

Top

Parhaat myyjät

Parhaiten arvioitu

Uusimmat

Halvin

Kallein

1-30 106 kohdetta 1-30:stä
sivulle
1-30 106 kohdetta 1-30:stä