Jättimäinen loppuunmyynti, alennus jopa 80 %
Monipakkauksista jopa 72 % alennusta

Mikä on tärkeintä lasten alusvaatteita valittaessa? Ennen kaikkea laadukkaat tuotantomateriaalit ja leikkaukset, jotka eivät paina tai purista missään. Lapset ovat jatkuvasti liikkeellä, joten he tarvitsevat alusvaatteita, jotka istuvat heille täydellisesti. Korkealuokkaisista materiaaleista valmistetut lasten alusvaatteet voivat olla kalliimpia...

Mikä on tärkeintä lasten alusvaatteita valittaessa? Ennen kaikkea laadukkaat tuotantomateriaalit ja leikkaukset, jotka eivät paina tai purista missään. Lapset ovat jatkuvasti liikkeellä, joten he tarvitsevat alusvaatteita, jotka istuvat heille täydellisesti. Korkealuokkaisista materiaaleista valmistetut lasten alusvaatteet voivat olla kalliimpia, mutta jos etsit tarpeeksi tarkkaan, voit löytää laadukkaita lasten alusvaatteita alennuksella. Muista, että halvat lasten alusvaatteet eivät aina tarkoita huonoa laatua. Katso vain valmistajaa ja materiaalia, jotka kertovat paljon halpojen tyttöjen ja poikien alusvaatteiden laadusta.

Halvat lasten alusvaatteet, jotka on valmistettu laadukkaista materiaaleista.

Tuotantomateriaalien osalta on parasta valita lasten alusvaatteet, jotka ovat luonnollista alkuperää. Paras valinta on tietenkin 100-prosenttinen puuvilla. Sen etuna on täydellinen imukyky ja hikeä siirtävä ominaisuus. Lapset tuntevat olonsa mukavaksi puuvillaisissa alusvaatteissa, vaikka he leikkisivätkin takaa-ajoa. Toinen vaihtoehto on bambukuitu. Se on myös luonnollinen materiaali, joka on myös antibakteerinen. Se imee hikeä täydellisesti, ja siksi sitä käytetään myös lasten alusvaatteiden valmistukseen, joita voi ostaa halvalla.

Suosituimmat hiustenleikkaukset

Poikien alusvaatteet ovat useimmiten shortseja ja boksereita. Jos pidät silmällä alennuskampanjoita, voit ostaa laadukkaat puuvillaiset poikien bokserit ja shortsit edullisesti. Tarkista shortsien ja boksereiden kohdalla vyötärönauhan kuminauhan malli. Mukavuuden kannalta paras valinta on kudottu kuminauha, joka mukautuu vartalon muotoon ja pitää alusvaatteet paikoillaan. Tyttöjen pikkuhousuissa on kiinnitettävä huomiota paitsi vyötärön kuminauhaan myös alusvaatteiden viimeistelyyn nivusalueelta. Edullisetkin tyttöjen pikkuhousut on ommeltava niin, että ne istuvat hyvin vyötäröltä eivätkä aiheuta hankausta nivusissa. Voit ostaa pikkuhousuja, shortseja ja boksereita edullisissa pakkauksissa.

Mitä muuta kuuluu lasten alusvaatteiden luokkaan?

Lasten alusvaatteita koskevista kampanjoista ja myynneistä löydät halpojen lasten shortsien, boksereiden ja tyttöjen pikkuhousujen lisäksi myös lasten sukat tai pyjamat. Mukavimmat pyjamat on valmistettu puuvillasta ja elastaanista. Vauvojen sukat ovat samanlaisia. Elastaanin ansiosta puuvilla on joustavaa ja istuu täydellisesti vartalolle. Jokainen lapsi rakastaa leikkisiä kuvioita ja värejä. Siksi valitse alusvaatteet paitsi materiaalien ja leikkausten laadun perusteella, myös painatuksen perusteella. Teet pisteitä lapsille eläimillä tai satuhahmoilla.

Näytä lisää

Suodata kategorian mukaan

Koko
Lisää... Vähemmän
Merkki
Lisää... Vähemmän
Monipakkaus
Lisää... Vähemmän
Väri
Lisää... Vähemmän
Materiaali
Lisää... Vähemmän
Tyyppi
Lisää... Vähemmän
Kumityyppi
Lisää... Vähemmän
Muut
Lisää... Vähemmän
Suodatin

Top

Parhaat myyjät

Parhaiten arvioitu

Uusimmat

Halvin

Kallein

1-30 474 kohdetta 1-30:stä
sivulle
1-30 474 kohdetta 1-30:stä