Jättimäinen loppuunmyynti, alennus jopa 80 %
Monipakkauksista jopa 72 % alennusta

Lastenvaatteiden myynnin ansiosta saat valitut kappaleet edulliseen hintaan. Lastenvaatteiden alennukset ovat jopa 80 %. Houkuttelevaan hintaan saat sukkia, pikkuhousuja, alushousuja, boksereita tai bokserishortseja. Ilahduta lapsia kirkkaiden värien alusvaatteilla. Ja mikä saa heidät hymyilemään aidosti? Alusvaatteet, joissa on iloisia painatuk...

Lastenvaatteiden myynnin ansiosta saat valitut kappaleet edulliseen hintaan. Lastenvaatteiden alennukset ovat jopa 80 %. Houkuttelevaan hintaan saat sukkia, pikkuhousuja, alushousuja, boksereita tai bokserishortseja. Ilahduta lapsia kirkkaiden värien alusvaatteilla. Ja mikä saa heidät hymyilemään aidosti? Alusvaatteet, joissa on iloisia painatuksia. Entä eläimiä, sarjakuvahahmoja tai sarjakuvia?

Lastentarvikkeiden myynti

Mistä lasten vaatteista voit valita? Pojille olemme valmistaneet shortsit, bokserit ja alushousut klassisessa yksivärisessä mallissa, mutta myös tyylikkäillä kuvioilla. Miten olisi raidat, ruudut, lepakot tai Paw Patrol? Tytöille on tarjolla puuvillaisia pikkuhousuja, joissa on Minnien, Barbie-nuken tai eläinten kuvia. Pojille ja tytöille tarkoitettuja sukkia on saatavana sekä korkeina että nilkkaversioina. Voit valita urheilullisen ja klassisen muotoilun välillä. Jopa sukkien muotoilu on leikkisä ja houkutteleva.

Mitä kannattaa ottaa huomioon valittaessa

Kun valitset halpoja lasten alusvaatteita ja vaatteita, kiinnitä huomiota valmistusmateriaaleihin, leikkauksiin ja oikeaan kokoon. Sukat eivät saa nipistyä, mutta samalla varpaiden on oltava riittävän väljät. Nilkka ei saa olla puristuksissa. Poikien boksereihin ja shortseihin halutaan kudottu kuminauha, joka on mukava, ei paina ja pitää alusvaatteet paikoillaan. Tyttöjen pikkuhousut eivät saa hankautua nivusiin. Joustava pää ei saa aiheuttaa rakkuloita. Valitse alusvaatteet, jotka on valmistettu pääasiassa puuvillasta tai puuvillasta ja elastaanista, joka antaa niille elastisuutta. Näissä materiaaleissa herkkä vauvan iho voi hyvin.

Mitä ovat alennetut paketit

Jos haluat ostaa lastenvaatteita halvalla, olet kiinnostunut alennetuista alusvaatepaketeista. Pakkauksessa on yleensä kolme tai useampia paloja, jotka ovat joko samoja tai eroavat toisistaan muotoilultaan. Alusvaatteiden ostaminen alennettuna sarjana maksaa vähemmän kuin ostaminen yksi kerrallaan.

Näytä lisää

Suodata kategorian mukaan

Koko
Lisää... Vähemmän
Značka
Lisää... Vähemmän
Monipakkaus
Lisää... Vähemmän
Väri
Lisää... Vähemmän
Tšekkiläinen tuotemerkki
Lisää... Vähemmän
Materiaali
Lisää... Vähemmän
Tyyppi
Lisää... Vähemmän
Kumityyppi
Lisää... Vähemmän
Muut
Lisää... Vähemmän
Pikkuhousujen pituus
Lisää... Vähemmän
Suodatin

Top

Parhaat myyjät

Parhaiten arvioitu

Uusimmat

Halvin

Kallein

1-30 197 kohdetta 1-30:stä
sivulle
1-30 197 kohdetta 1-30:stä