Jättimäinen loppuunmyynti, alennus jopa 80 %
Monipakkauksista jopa 72 % alennusta

Alusvaatteet ovat lähimpänä kehoasi. Käytät sitä suurimman osan päivästä, joten varmista, että valitset sen laadukkaiden materiaalien perusteella. Jokapäiväiseen käyttöön suositellaan puuvillaa, jossa ihosi viihtyy parhaiten. Hyvä päätös on bambukangas, joka on myös antibakteerinen. Hoitaa hien täydellisesti pois ja estää mikro-organismien muodo...

Alusvaatteet ovat lähimpänä kehoasi. Käytät sitä suurimman osan päivästä, joten varmista, että valitset sen laadukkaiden materiaalien perusteella. Jokapäiväiseen käyttöön suositellaan puuvillaa, jossa ihosi viihtyy parhaiten. Hyvä päätös on bambukangas, joka on myös antibakteerinen. Hoitaa hien täydellisesti pois ja estää mikro-organismien muodostumisen. Siksi sitä käytetään myös naisten urheiluvaatteissa. Sanotaan, että laadulla on hintansa. Mutta jos pidät silmällä kampanjoita, voit saada naisten alusvaatteet huomattavaan alennukseen. Pidä esimerkiksi silmällä edullisia pikkuhousupakkauksia ja muita naisten alusvaatteita.

Suosittuja rintaliivien leikkauksia

Vaikka ostaisit naisten alusvaatteita alennuksesta, se ei tarkoita, että ne olisivat huonolaatuisia. Laatu ei heijastu vain tuotemerkissä vaan myös tuotantomateriaaleissa. Laadukkaimmat naisten rintaliivit jokapäiväiseen käyttöön on valmistettu puuvillasta. Voit valita klassiset vahvistetut kupit, mutta myös suositut kolmiomalliset rintaliivit, joissa rinnat saavat luonnollisen muotonsa. Jos käyt kuntosalilla, juoksemassa tai harrastat muuta urheilua, vaatekaapistasi ei saisi puuttua urheilurintaliivejä, jotka pitävät rintasi paikoillaan ja siirtävät luotettavasti hien pois kehostasi.

Pikkuhousut ja naisten shortsit

Jos haluat säästää rahaa ja etsit halpoja naisten alusvaatteita, etsi alennusmyyntejä ja edullisia paketteja. Näiden alennuskampanjoiden aikana voit ostaa laadukkaat naisten pikkuhousut vain muutamalla kruunulla. Valitse vain, haluatko klassisen leikkauksen vai valitsetko stringit, brasilialaiset tai bokserit. Mukavista hetkistä nautitaan parhaiten naisten puuvillashortseissa, joissa on iloisia kuvioita. Materiaalien osalta ihosi arvostaa eniten puuvillan ja elastaanin sekoitusta. Elastaani antaa puuvillalle elastisuutta, joten alusvaatteet istuvat täydellisesti vartalolle.

Lisää naisten alusvaatteita myynnissä

Voit ostaa naisten pikkuhousujen ja rintaliivien lisäksi myös sukkia, pyjamaa tai puseroita. Suosittuja ovat edulliset sukkapaketit, joissa on useita pareja. Nykyään sukkia pidetään erottuvana asusteena, ja siksi ne on nähtävä. Valitse hauskat sukat piristämään asuasi. Leikkisät ja värikkäät kuviot ovat saatavilla myös pikkuhousuihin, shortseihin, rintaliiveihin ja uimahousuihin. Joistakin alusvaatteista saattaa löytyä ilmainen toimitus.

Näytä lisää

Suodata kategorian mukaan

Koko
Lisää... Vähemmän
Merkki
Lisää... Vähemmän
Monipakkaus
Lisää... Vähemmän
Väri
Lisää... Vähemmän
Materiaali
Lisää... Vähemmän
Tyyppi
Lisää... Vähemmän
Kumityyppi
Lisää... Vähemmän
Muut
Lisää... Vähemmän
Pikkuhousujen pituus
Lisää... Vähemmän
Suodatin

Top

Parhaat myyjät

Parhaiten arvioitu

Uusimmat

Halvin

Kallein

1-30 154 kohdetta 1-30:stä
sivulle
1-30 154 kohdetta 1-30:stä