Jättimäinen loppuunmyynti, alennus jopa 80 %
Monipakkauksista jopa 72 % alennusta

Tiesitkö, että on olemassa erityisiä paljasjalkasukkia paljasjalkakenkiä varten? Asiantuntijat jopa suosittelevat, että käytät erityisiä sukkia paljain jaloin käytettävien kenkien kanssa. Klassisissa sukissa on kapea kärki, joka muotoilee varpaat luonnottomaan muotoon. Paljasjalkasukissa on leveä varvaslaatikko, joten ne tukevat jalan luonnollis...

Tiesitkö, että on olemassa erityisiä paljasjalkasukkia paljasjalkakenkiä varten? Asiantuntijat jopa suosittelevat, että käytät erityisiä sukkia paljain jaloin käytettävien kenkien kanssa. Klassisissa sukissa on kapea kärki, joka muotoilee varpaat luonnottomaan muotoon. Paljasjalkasukissa on leveä varvaslaatikko, joten ne tukevat jalan luonnollista muotoa. Jos etsit tšekkiläisiä sukkia naisille paljasjalkaiseen tyyliin, ota inspiraatiota Voxxista.

Kannustaa luonnolliseen kävelyyn

Paljasjalkasukissa on paitsi leveämpi kärkiosa, jotta varpaat voivat liikkua vapaasti, myös väljempi nilkkaosa. Voxxin naisten paljasjalkasukissa on ketjutettu kärki, joka pitää varpaasi mukavina. Se on valmistettu sekoitemateriaalista, jossa puuvilla on hallitsevassa asemassa. Ne ovat hikeä siirtävät, joten ne sopivat erinomaisesti urheilutoimintaan. Barefoot-sukkia on saatavana myös miesten versiona. Jos olet paljain jaloin kävelyn ystävä, tämä alusvaatekappale ei saisi puuttua vaatekaapistasi.

Näytä lisää

Suodata kategorian mukaan

Koko
Lisää... Vähemmän
Merkki
Lisää... Vähemmän
Monipakkaus
Lisää... Vähemmän
Väri
Lisää... Vähemmän
Materiaali
Lisää... Vähemmän
Tyyppi
Lisää... Vähemmän
Kumityyppi
Lisää... Vähemmän
Muut
Lisää... Vähemmän
Pikkuhousujen pituus
Lisää... Vähemmän
Suodatin

Top

Parhaat myyjät

Parhaiten arvioitu

Uusimmat

Halvin

Kallein

1-6 6 kohdetta 1-6:stä
1-6 6 kohdetta 1-6:stä