Jättimäinen loppuunmyynti, alennus jopa 80 %
Monipakkauksista jopa 72 % alennusta

Etsitkö stringejä, jotka saavat ihosi tuntumaan puuvillalta? Kokeile merinovillasta valmistettuja stringejä. Villaa saadaan merinolammasrodusta. Niitä kasvatetaan pääasiassa Australiassa ja Uudessa-Seelannissa, joista suurin osa merinovillan tuotannosta tulee. Merinovillaiset alusvaatteet ovat suosittuja naisten lisäksi myös miesten keskuudessa....

Etsitkö stringejä, jotka saavat ihosi tuntumaan puuvillalta? Kokeile merinovillasta valmistettuja stringejä. Villaa saadaan merinolammasrodusta. Niitä kasvatetaan pääasiassa Australiassa ja Uudessa-Seelannissa, joista suurin osa merinovillan tuotannosta tulee. Merinovillaiset alusvaatteet ovat suosittuja naisten lisäksi myös miesten keskuudessa. Merinovillasta valmistetut toiminnalliset alusvaatteet pitävät sinut lämpimänä, mutta et hikoile niissä. Lämpimät alusvaatteet poistavat hikeä nopeasti eivätkä haise.

Miksi käyttää merinovillaisia stringejä?

Merinovillamateriaalilla on useita etuja. Se on pehmeä, mukava ja erittäin miellyttävä iholle. Siksi merinovillaiset pikkuhousut ja stringit ovat erittäin herkkiä intiimeimmille osille. Koska materiaali on hengittävää ja hikeä siirtävää, siitä valmistetaan myös toiminnallisia vaatteita. Näissä toiminnallisissa stringeissä voit harrastaa mitä tahansa vaativaa urheilua ja tietää, ettei sinun tarvitse huolehtia epämiellyttävistä iho-ongelmista. Merinovilla, kuten bambu, on luonnollinen ja toimiva materiaali.

Näytä lisää

Suodata kategorian mukaan

Koko
Lisää... Vähemmän
Merkki
Lisää... Vähemmän
Monipakkaus
Lisää... Vähemmän
Väri
Lisää... Vähemmän
Materiaali
Lisää... Vähemmän
Tyyppi
Lisää... Vähemmän
Kumityyppi
Lisää... Vähemmän
Muut
Lisää... Vähemmän
Pikkuhousujen pituus
Lisää... Vähemmän
Suodatin

Top

Parhaat myyjät

Parhaiten arvioitu

Uusimmat

Halvin

Kallein

1-4 4 kohdetta 1-4:stä
1-4 4 kohdetta 1-4:stä