Jättimäinen loppuunmyynti, alennus jopa 80 %
Monipakkauksista jopa 72 % alennusta

Lasten alusvaatteita valittaessa tärkeintä on mukavuus. Keskity siis oikeaan kokoon ja leikkaukseen, mutta myös materiaalin laatuun. Poikien alusvaatteet pitäisi istua täydellisesti. Muista, että pojat eivät istu paikoillaan pitkään, joten lasten alusvaatteiden on oltava erityisen hengittäviä. On tärkeää, että se on riittävän hyvin hikeä siirtä...

Lasten alusvaatteita valittaessa tärkeintä on mukavuus. Keskity siis oikeaan kokoon ja leikkaukseen, mutta myös materiaalin laatuun. Poikien alusvaatteet pitäisi istua täydellisesti. Muista, että pojat eivät istu paikoillaan pitkään, joten lasten alusvaatteiden on oltava erityisen hengittäviä. On tärkeää, että se on riittävän hyvin hikeä siirtävä. Poikien alusvaatteet jaetaan alushousuihin, shortsit ja bokserit. Jos pikkupoikasi on kasvanut ulos vaipoista ja valitset hänen ensimmäisiä alusvaatteita, aloita alushousuista.

Mitä tietämisen arvoista on vauvan alushousuista?

Lasten alusvaatteiden valitseminen on haastavampaa kuin muiden vaatekappaleiden valitseminen. Alusvaatteet koskettavat ihoa suoraan, joten on parasta valita materiaali, joka ei ärsytä ihoa. Kun leikkaat, muista, että se ei saa puristaa mihinkään. Poikien alushousujen kuminauhat eivät saa aiheuttaa rakkuloita vyötäröllä tai lantion ympärillä. Miksi valita alushousut poikien ensimmäiseksi alusvaatteeksi? Koska ne auttavat siirtymisessä vaipoista potalle. Laadukkaimmat lasten alushousut on valmistettu puuvillasta tai puuvillan ja elastaanin sekoituksesta. Puuvilla on täysin hengittävää ja hikeä siirtävää. Lisäksi se on luonnollinen materiaali, joka on hypoallergeeninen. Lapset eivät yleensä välitä materiaalista tai leikkauksesta. He ovat paljon kiinnostuneempia muotoilusta. Jos haluat ilahduttaa jälkikasvuasi, hanki hänelle alushousut, joissa on Hämähäkkimies tai McQueen. Saatavana myös suosittuja kuvioita sukat a tossut.

Näytä lisää

Suodata kategorian mukaan

Koko
Lisää... Vähemmän
Značka
Lisää... Vähemmän
Monipakkaus
Lisää... Vähemmän
Väri
Lisää... Vähemmän
Tšekkiläinen tuotemerkki
Lisää... Vähemmän
Materiaali
Lisää... Vähemmän
Tyyppi
Lisää... Vähemmän
Kumityyppi
Lisää... Vähemmän
Muut
Lisää... Vähemmän
Pikkuhousujen pituus
Lisää... Vähemmän
Suodatin

Top

Parhaat myyjät

Parhaiten arvioitu

Uusimmat

Halvin

Kallein

1-15 15 kohdetta 1-15:stä
1-15 15 kohdetta 1-15:stä