Jättimäinen loppuunmyynti, alennus jopa 80 %
Monipakkauksista jopa 72 % alennusta

Etsitkö sukkia, jotka pitävät lapsesi jalat kuivina ja lämpiminä? Trenýrkárna.cz-sivustolta löydät sekä tyttöjen että poikien sukkia, jotka eroavat toisistaan malliltaan. Tyttöjen sukat leikkivät yleensä kaikilla väreillä, kun taas poikien sukat on useimmiten koristeltu supersankarilogoilla tai Star Wars -hahmoilla. Onko sinulla jo sukkia lapsil...

Etsitkö sukkia, jotka pitävät lapsesi jalat kuivina ja lämpiminä? Trenýrkárna.cz-sivustolta löydät sekä tyttöjen että poikien sukkia, jotka eroavat toisistaan malliltaan. Tyttöjen sukat leikkivät yleensä kaikilla väreillä, kun taas poikien sukat on useimmiten koristeltu supersankarilogoilla tai Star Wars -hahmoilla. Onko sinulla jo sukkia lapsille? Hanki tyttöjen tai poikien alusvaatteet niiden kanssa täydentämään lapsesi vaatekaappia.

Laadukas materiaali on välttämätöntä

Haluat varmasti vain parasta lapsillesi. Pidä tämä mielessä, kun valitset vaatteita, ja keskity niiden leikkaukseen ja valmistukseen. Herkkä vauvan iho arvostaa laadukkaita alusvaatteita, vauvan shortseja ja pyjamia, jotka on valmistettu luonnonmateriaaleista, kuten puuvillasta tai bambusta. Ne ovat hyvin hengittäviä, miellyttävän tuntuisia eivätkä aiheuta allergisia reaktioita. Ja miten pukeutua lapsia urheiluun? Vältä tekokuituja ja suosi luonnollisia merinovillaisia alusvaatteita ja -vaatteita, jotka siirtävät tehokkaasti hikeä ja imevät hajuja.

Näytä lisää

Suodata kategorian mukaan

Koko
Lisää... Vähemmän
Merkki
Lisää... Vähemmän
Monipakkaus
Lisää... Vähemmän
Väri
Lisää... Vähemmän
Materiaali
Lisää... Vähemmän
Tyyppi
Lisää... Vähemmän
Kumityyppi
Lisää... Vähemmän
Muut
Lisää... Vähemmän
Pikkuhousujen pituus
Lisää... Vähemmän
Suodatin

Top

Parhaat myyjät

Parhaiten arvioitu

Uusimmat

Halvin

Kallein

1-30 136 kohdetta 1-30:stä
sivulle
1-30 136 kohdetta 1-30:stä