Jättimäinen loppuunmyynti, alennus jopa 80 %
Monipakkauksista jopa 72 % alennusta

Etsitkö poikien alusvaatteita, jotka ovat mukavia, tyylikkäitä ja myös laadukkaista materiaaleista valmistettuja? Tutustu hyvin istuviin bokserihousuihin, klassisiin alushousuihin tai poikien shortseihin, jotka eivät purista tai purista, joita voi käyttää leveälahkeisten housujen alla ja jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen tai nukkumi...

Etsitkö poikien alusvaatteita, jotka ovat mukavia, tyylikkäitä ja myös laadukkaista materiaaleista valmistettuja? Tutustu hyvin istuviin bokserihousuihin, klassisiin alushousuihin tai poikien shortseihin, jotka eivät purista tai purista, joita voi käyttää leveälahkeisten housujen alla ja jotka sopivat erinomaisesti rentoutumiseen tai nukkumiseen. Mukavuuden lisäksi poikien shortsit tarjoavat myös terveyshyötyjä - ne ovat väljät ja ilmavat, joten ne eivät kuumenna sukupuolielimiä.

Miten valita alusvaatteet pojille?

Poikien alusvaatteet ovat suorassa kosketuksessa herkän vauvan ihon kanssa, joten suosi luonnonmateriaaleja, jotka eivät ärsytä sitä. Kokeile esimerkiksi alusvaatteita, jotka on valmistettu kevyestä ja hengittävästä puuvillasta, antibakteerisesta bambukuidusta tai mukavasta modaalista. Hyvin istuvia bokserishortseja voidaan suositella jokapäiväiseen käyttöön tai urheiluun, kun taas löysät lasten shortsit ovat selkeä ykkönen nukkumiseen. Klassisia alushousuja ei myöskään tarvitse välttää, mutta valitse sellaiset, jotka eivät purista tai leikkaa.

Näytä lisää

Suodata kategorian mukaan

Koko
Lisää... Vähemmän
Merkki
Lisää... Vähemmän
Monipakkaus
Lisää... Vähemmän
Väri
Lisää... Vähemmän
Materiaali
Lisää... Vähemmän
Tyyppi
Lisää... Vähemmän
Kumityyppi
Lisää... Vähemmän
Muut
Lisää... Vähemmän
Pikkuhousujen pituus
Lisää... Vähemmän
Suodatin

Top

Parhaat myyjät

Parhaiten arvioitu

Uusimmat

Halvin

Kallein

1-30 179 kohdetta 1-30:stä
sivulle
1-30 179 kohdetta 1-30:stä