Jättimäinen loppuunmyynti, alennus jopa 80 %
Monipakkauksista jopa 72 % alennusta

Rintaliivit, olivatpa ne olkaimilla tai ilman, ovat olennainen osa jokaisen naisen vaatekaappia. Ne tukevat ja muokkaavat rintoja, antavat itseluottamusta ja voivat myös lievittää selkäkipuja. Riippuvainen T-paita, toppi tai mekko on ilmeinen valinta saumattomille , lähes näkymättömille rintaliiveille, jotka ovat lähes näkymättömissä vaatteide...

Rintaliivit, olivatpa ne olkaimilla tai ilman, ovat olennainen osa jokaisen naisen vaatekaappia. Ne tukevat ja muokkaavat rintoja, antavat itseluottamusta ja voivat myös lievittää selkäkipuja. Riippuvainen T-paita, toppi tai mekko on ilmeinen valinta saumattomille , lähes näkymättömille rintaliiveille, jotka ovat lähes näkymättömissä vaatteiden alla. Älä siis pelkää investoida naisten saumattomiin alusvaatteisiin, jotka joustavan materiaalin ansiosta mukautuvat jokaiseen vartaloon, eivät purista tai repeä missään.

Miten valita naisten rintaliivit?

Rintaliivejä valittaessa ei ole tärkeää vain koko ja leikkaus, vaan myös työn laatu ja hihnojen muotoilu. Suuririntaiset naiset arvostavat vahvistettuja rintaliivejä, joissa on leveät olkaimet, jotka eivät purista mihinkään, kun taas vähemmän varustetut naiset rakastavat mukavia rintaliivejä, joissa on kolmiomaiset kupit, jotka korostavat rintojen luonnollista muotoa. Jos haluat henkeäsalpaavan dekolteen, älä jätä väliin viettelevää bardoota, jonka muoto korostaa rintojen ylälinjaa, tai push-up-rintaliivejä, jotka luonnollisesti nostavat ja muotoilevat rintoja. 

Näytä lisää

Suodata kategorian mukaan

Koko
Lisää... Vähemmän
Značka
Lisää... Vähemmän
Monipakkaus
Lisää... Vähemmän
Väri
Lisää... Vähemmän
Tšekkiläinen tuotemerkki
Lisää... Vähemmän
Materiaali
Lisää... Vähemmän
Tyyppi
Lisää... Vähemmän
Kumityyppi
Lisää... Vähemmän
Muut
Lisää... Vähemmän
Pikkuhousujen pituus
Lisää... Vähemmän
Suodatin

Top

Parhaat myyjät

Parhaiten arvioitu

Uusimmat

Halvin

Kallein

1-15 15 kohdetta 1-15:stä
1-15 15 kohdetta 1-15:stä