Jättimäinen loppuunmyynti, alennus jopa 80 %
Monipakkauksista jopa 72 % alennusta

Pehmustamattomat rintaliivit, joissa ei ole alusrautoja, ovat itsestään selvä valinta naisille, joilla on suuret rinnat. Ne tarjoavat ennennäkemätöntä mukavuutta ja riittävää tukea suuremmille rinnoille. Leveät säädettävät olkaimet, jotka on yleensä ommeltu tiukasti kiinni kuppeihin, takaavat mukavan käyttökokemuksen. Suosituimpia luutuneita r...

Pehmustamattomat rintaliivit, joissa ei ole alusrautoja, ovat itsestään selvä valinta naisille, joilla on suuret rinnat. Ne tarjoavat ennennäkemätöntä mukavuutta ja riittävää tukea suuremmille rinnoille. Leveät säädettävät olkaimet, jotka on yleensä ommeltu tiukasti kiinni kuppeihin, takaavat mukavan käyttökokemuksen. Suosituimpia luutuneita rintaliivejä ovat pitsirintaliivit, jotka näyttävät hyvin naisellisilta, ja urheilurintaliivit. Käytätkö mieluummin rintaliivejä? Löydät ne myös täältä!

Miten valita naisten rintaliivit?

Hyvin istuvat rintaliivit saavat sinut näyttämään hoikemmalta, sinun ei tarvitse kyyristellä ja rintasi näyttävät kiinteämmiltä. Kaunis dekoltee syntyy rintaliiveistä, joissa on kolmionmuotoiset kupit tai viettelevät bardot-rintaliivit, joiden muoto korostaa erityisesti rintojen yläreunaa. Kun valitset rintaliivejä, kiinnitä huomiota myös materiaalien laatuun - mukavat bambukuidusta tai puuvillasta valmistetut rintaliivit, jotka hengittävät ja eivät ärsytä ihoa, ovat hyvä valinta. 

Näytä lisää

Suodata kategorian mukaan

Koko
Lisää... Vähemmän
Merkki
Lisää... Vähemmän
Monipakkaus
Lisää... Vähemmän
Väri
Lisää... Vähemmän
Materiaali
Lisää... Vähemmän
Tyyppi
Lisää... Vähemmän
Kumityyppi
Lisää... Vähemmän
Muut
Lisää... Vähemmän
Pikkuhousujen pituus
Lisää... Vähemmän
Suodatin

Top

Parhaat myyjät

Parhaiten arvioitu

Uusimmat

Halvin

Kallein

1-30 245 kohdetta 1-30:stä
sivulle
1-30 245 kohdetta 1-30:stä