Jättimäinen loppuunmyynti, alennus jopa 80 %
Monipakkauksista jopa 72 % alennusta

Miehen vaatekaapissa ei ole koskaan tarpeeksi yksinkertaisia t-paitoja. Klassikko on miesten valkoinen tai musta tank top, joka sopii paidan ja läpinäkyvän T-paidan alle. Voit kuitenkin käyttää sitä myös rannalla tai kuntosalilla, ja yhdessä alusvaatteiden kanssa voit jopa nukkua siinä mukavasti. Se korvaa helposti klassisen miesten pyjaman, jon...

Miehen vaatekaapissa ei ole koskaan tarpeeksi yksinkertaisia t-paitoja. Klassikko on miesten valkoinen tai musta tank top, joka sopii paidan ja läpinäkyvän T-paidan alle. Voit kuitenkin käyttää sitä myös rannalla tai kuntosalilla, ja yhdessä alusvaatteiden kanssa voit jopa nukkua siinä mukavasti. Se korvaa helposti klassisen miesten pyjaman, jonka vedät laatikosta talvikuukausina.  

Laadukas materiaali on välttämätöntä

Laadukkaista ja mukavista materiaaleista valmistetut alusvaatteet ja vaatteet ovat jokaisen vaatekaapin perusta. Panosta puuvillaan, luonnonmateriaaliin, joka sopii myös herkälle iholle, imee hikeä, on miellyttävän tuntuista eikä häiritse allergikkoja. Sitä käytetään usein yhdessä muiden kuitujen, tavallisimmin elastaanin tai polyesterin, kanssa. Tämä parantaa kestävyyttä, pidentää käyttöikää ja lisää vaatteen joustavuutta, mikä lisää käyttömukavuutta.

Näytä lisää

Suodata kategorian mukaan

Koko
Lisää... Vähemmän
Značka
Lisää... Vähemmän
Monipakkaus
Lisää... Vähemmän
Väri
Lisää... Vähemmän
Tšekkiläinen tuotemerkki
Lisää... Vähemmän
Materiaali
Lisää... Vähemmän
Tyyppi
Lisää... Vähemmän
Kumityyppi
Lisää... Vähemmän
Muut
Lisää... Vähemmän
Pikkuhousujen pituus
Lisää... Vähemmän
Suodatin

Top

Parhaat myyjät

Parhaiten arvioitu

Uusimmat

Halvin

Kallein

1-1 1 kohdetta 1-1
1-1 1 kohdetta 1-1