Jättimäinen loppuunmyynti, alennus jopa 80 %
Monipakkauksista jopa 72 % alennusta

Nukutko ylös vedetyssä paidassa, koska et usko, että voisit löytää täysikokoisille miehille tarkoitettuja miesten pyjamia, jotka täyttävät kaikki odotuksesi? Nyt sinun ei tarvitse uneksia siitä! Suurikokoiset pyjamat pitävät sinut mukavana ja antavat sinun nukkua rauhassa. Nykymuoti tarjoaa lukemattomia viehättäviä kappaleita, jotka sopivat kome...

Nukutko ylös vedetyssä paidassa, koska et usko, että voisit löytää täysikokoisille miehille tarkoitettuja miesten pyjamia, jotka täyttävät kaikki odotuksesi? Nyt sinun ei tarvitse uneksia siitä! Suurikokoiset pyjamat pitävät sinut mukavana ja antavat sinun nukkua rauhassa. Nykymuoti tarjoaa lukemattomia viehättäviä kappaleita, jotka sopivat komeillekin miehille. Valitse yksinkertaisuus, minimaaliset koristeelliset yksityiskohdat ja luonnonmateriaalit, jotka antavat ihosi hengittää vapaasti.

Miten valita alusvaatteet täysikokoisille naisille?

Riippumatta siitä, onko sinulla muutama ylimääräinen kilo tai onko luonto siunannut sinua oikeissa paikoissa, sinun ei tarvitse rajoittaa itseäsi alusvaatteita valitessasi. Sinun on vain tunnettava mittasi ja tiedettävä, mitkä leikkaukset imartelevat sinua. Miehet, joilla on voimakkaampi muoto, suosivat yleensä miesten shortseja tai boksereita, jotka voivat peittää monet puutteet. Toisaalta miesten alushousuja ei suositella lihavammille miehille, mutta niistä ei tarvitse luopua kokonaan. Selaa ylisuuria shortseja, boksereita ja alushousuja löytääksesi oikeat alusvaatteet vaatekaappiisi.

Näytä lisää

Suodata kategorian mukaan

Koko
Lisää... Vähemmän
Značka
Lisää... Vähemmän
Monipakkaus
Lisää... Vähemmän
Väri
Lisää... Vähemmän
Tšekkiläinen tuotemerkki
Lisää... Vähemmän
Materiaali
Lisää... Vähemmän
Tyyppi
Lisää... Vähemmän
Kumityyppi
Lisää... Vähemmän
Muut
Lisää... Vähemmän
Pikkuhousujen pituus
Lisää... Vähemmän
Suodatin

Top

Parhaat myyjät

Parhaiten arvioitu

Uusimmat

Halvin

Kallein

1-17 17 kohdetta 1-17:stä
1-17 17 kohdetta 1-17:stä