Jättimäinen loppuunmyynti, alennus jopa 80 %
Monipakkauksista jopa 72 % alennusta

Etsitkö miesten urheilupaitaa, joka auttaa sinua suoriutumaan loistavasti ja ylittämään henkilökohtaisia rajojasi? Siinä tapauksessa kannattaa panostaa miesten funktionaalisiin T-paitoihin, jotka ovat nopeasti kuivuvia, poistavat tehokkaasti hikeä ja imevät epämiellyttäviä hajuja. Tämä takaa mukavuutesi ja lämpömukavuutesi, kun keskityt tavoit...

Etsitkö miesten urheilupaitaa, joka auttaa sinua suoriutumaan loistavasti ja ylittämään henkilökohtaisia rajojasi? Siinä tapauksessa kannattaa panostaa miesten funktionaalisiin T-paitoihin, jotka ovat nopeasti kuivuvia, poistavat tehokkaasti hikeä ja imevät epämiellyttäviä hajuja. Tämä takaa mukavuutesi ja lämpömukavuutesi, kun keskityt tavoitteesi saavuttamiseen. Haluatko urheilla yhdessä kumppanisi kanssa? Hanki hänelle toiminnallinen naisten t-paita, joka pysyy mukana.

Miten valita toiminnalliset alusvaatteet

Urheilitpa sitten vapaa-ajalla tai ammattimaisesti, vaatekaapissasi tulisi olla urheilubokserit, -sukat ja -legginsit sekä miesten lyhyt- ja pitkähihaiset toiminnalliset T-paidat. Kun valitset miesten urheilupaitaa, kiinnitä huomiota käytettyihin materiaaleihin. Erittäin suosittuja ovat merinovilla- ja bambu-t-paidat, joilla on luonnostaan antibakteerisia ominaisuuksia. Materiaalin lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, kuten paidan leikkaukseen ja kokoon, saumojen käsittelyyn, hengittäviin paneeleihin tai heijastaviin elementteihin.

Näytä lisää

Suodata kategorian mukaan

Koko
Lisää... Vähemmän
Značka
Lisää... Vähemmän
Monipakkaus
Lisää... Vähemmän
Väri
Lisää... Vähemmän
Tšekkiläinen tuotemerkki
Lisää... Vähemmän
Materiaali
Lisää... Vähemmän
Tyyppi
Lisää... Vähemmän
Kumityyppi
Lisää... Vähemmän
Muut
Lisää... Vähemmän
Pikkuhousujen pituus
Lisää... Vähemmän
Suodatin

Top

Parhaat myyjät

Parhaiten arvioitu

Uusimmat

Halvin

Kallein

1-4 4 kohdetta 1-4:stä
1-4 4 kohdetta 1-4:stä